Projecten

Van kleine aanvullingen tot grote verbouwingen, hier zie je een aantal voorbeelden van mijn projecten in de afgelopen jaren.

 Project Singel Amsterdam

 keuken voor

Keuken vóór en na

 

 

 

 

 

 

Dit appartement, gebouwd in de jaren 80, was totaal verwaarloosd door jarenlange verhuur. De sfeer was er een van beton en staal. Binnen hebben we alles gestript en vernieuwd. Omdat het appartement weer in de verhuur ging moesten de uitvoering en inrichting, naast warm en aantrekkelijk praktisch worden. Het hele huis werd wit, met een vleugje oranje geschilderd, waardoor de zon als het ware continu naar binnen scheen; we legden kwaliteitslaminaat vloeren én er kwamen een paar opvallende items. Dit rode keukenblad sprong eruit en gaf kleur aan de wat sombere noordkant van het huis.
De eigenaar van de woning sprak bij binnenkomst in het volledig opgefriste huis de memorabele woorden:Ik heb bijna spijt dat ik verhuisd ben nu ik zie wat er met het huis mogelijk is’.

Project Potgieterstraat Amsterdam

Dit huis in Amsterdam West aan de Potgieterstraat richtte ik in in samenwerking met een makelaar. De opdracht was een aantrekkelijke, toegankelijke inrichting te creëren met een verrassende twist. Al aanwezig was de populaire houten vloer, witte keuken en wit gelakt houtwerk.
Mijn aandeel was een mix van warme en moderne meubels, diverse kleuraccenten, en lichte materialen en accessoires, zodat het geheel een warme en frisse uitstraling kreeg.
Een voorbeeld van een complete inrichting onder de 10.000 Euro!

 

 

 

Project Spaarndammerstraat Amsterdam

   Voor liefhebbers van veel kleur, licht en ruimte hier een voorbeeld van een opgeknapte sociale huurwoning naar een open, warm, vrolijk maisonnette- appartement met 3 slaapkamers in de hippe Spaarndammerbuurt in Amsterdam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Project Waterlooplein Amsterdam

Gang Vóór en Na

      

 

 

 

 

 

Deze woning uit de jaren 80 had een klein oppervlak, waardoor ik koos voor lichte, heldere kleuren en symmetrie in de inrichting. Hierdoor ontstond er rust en een ruimtelijk gevoel.

Woonkamer Vóór en Na

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je dat ik ook jouw huis restyle en/of help bij de verbouwing?
Neem dan contact met me op.