Projecten

Van kleine aanvullingen tot grote verbouwingen, hier zie je een aantal

voorbeelden van mijn projecten in de afgelopen jaren.

 Project Singel Amsterdam

 keuken voor

 

 

 

 

Keuken Voor

Keuken Na

 

Dit appartement, gebouwd in de 80-er jaren was totaal verwaarloosd door jarenlange verhuur. Er zat weinig sfeer in door de kille bouwstijl met veel beton en staal. Alles aan de binnenkant moest vernieuwd worden, maar omdat het appartement weer in de verhuur ging moest de uitvoering en inrichting economisch zijn. Het hele huis werd wit geschilderd met een vleugje oranje, waardoor de zon als het ware continu naar binnen scheen en we legden kwaliteitslaminaat vloeren én er kwamen een paar opvallende items. Dit rode keukenblad sprong eruit en gaf kleur aan de wat sombere Noordkant van het huis.
De eigenaar van de woning sprak bij binnenkomst in het volledig opgefriste huis de memorabele woorden
‘ik heb bijna spijt dat ik verhuisd ben nu ik zie wat er met het huis mogelijk is’
.

 

Project Potgieterstraat Amsterdam

 

 

 

 

 

Een voorbeeld van een huis dat ik in samenwerking met een makelaar inrichtte en stileerde is dit huis in Amsterdam in de Potgieterstraat. De opdracht was een toegankelijke inrichting te creëren met een verrassende en aantrekkelijke twist. Het appartement had al de populaire houten vloer, witte keuken en wit gelakt houtwerk gekregen via de verhurend makelaar en met een mix van warme en moderne meubels, diverse kleuraccenten, en lichte materialen en accessoires werd het een fris geheel. 
Een voorbeeld van een complete inrichting onder de 10.000 Euro door Babette Verhoef Styling- en Interieuradvies!

Project Spaarndammerstraat Amsterdam

  

 

 

 

 

 

Deze maisonnette woning was 35 jaar lang verhuurd geweest als sociale woningbouw woning en kon wel wat allure gebruiken, zeker gezien de inmiddels enorm positieve ontwikkeling en de populariteit van de buurt en de straat waarin het zich bevond.
Alles werd gestript, de muren van de dichte keuken doorgebroken voor meer licht, ruimtelijkheid en uitzicht. De bergkast werd bij de badkamer getrokken, zodat er een ligbad gemaakt kon worden met doucheplateau en er werd met natuurlijke materialen en kleur levendigheid in het huis gebracht. Vervolgens werd de woning verhuurd en is hij onafgebroken verhuurd gebleven in de jaren daarna. Met een rendement van 30% voor de verhuurder! 

 

Project Waterlooplein Amsterdam

Gang Vóór                 Gang Na

      

 

 

 

 

 

Deze woning had van zichzelf weinig sfeer – nieuwbouw uit de 80-er jaren -, maar hij lag middenin de binnenstad en had wel een ruim uitzicht. Het oppervlak was klein, waardoor ik koos voor lichte, heldere kleuren en symmetrie in de inrichting. Hierdoor ontstond er rust en een ruimtelijk gevoel.

Woonkamer Vóór                                 Woonkamer Na

          

 

 

 

 

 

Wil je dat ik ook jouw huis restyle en/of help bij de verbouwing?
Neem dan contact met me op.